Al Gore Vice Presidential Acceptance Speech at 1992 Democratic National Convention

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Senator Al Gore delivers his Vice Presidential Acceptance speech to the delegates at the 1992 Democratic National Convention. Excerpt taken from Great Speeches Volume 9 from Educational Video Group, Inc. available at www.evgonline.com

Comments

lmontader0rder lmontadar0rder says:

اذكرك عندما كان الفوز في صالحك في الانتخابات الرئاسيه الأمريكية وكنت ضد بوش وقفت فوضى وتدخل الفضاء للحسم نتيجة ولو لا القضاء من تركبة إدارة بوش لن يتمكن وفي تلك الحقبة كان المهدي المنتظر المنتقم العام والقائد الاعلى للعالم اخر الرسل و سر القران يتابع الانتخابات من كندا كاخطر سياسي من انا

lmontader0rder lmontadar0rder says:

Sahrawi histoire 1976 Le Sahara occidental capital de le monde car le dernier gouvernement du mahdi lmontader c'est logique pour information

Write a comment